Noční můra
Noční můra
Anotace: Nejnovější kousek.
Manželovi zdál se sen,
ženou, že byl podveden,
paroháčem nechce býti,
kašle na takové žití.
Provaz kolem krku váže,
naposledy se jí táže,
proč ty jsi mě zradila,
s jiným mužem chodila.
Žena hned se obhajuje,
jiného prý nemiluje,
neveří jí, slzy roní,
v duši už mu smrtka zvoní,
Nenastal však jeho konec,
na budíku spustll zvonec,
vesel skáče z postele,
žití je zas veselé.
Publikoval(a):
Psavec, 7.11.2011