Rozhodnutí
Rozhodnutí
Anotace: ani nevím,kdy jsem to napsal.....a proč vlastně.
Žiletkou jsem políbil
opilé zápěstí
dopis v koutku zahrozil
snad najdeš ho dříve
než mě.
Pro naše stěstí.
A ty stejně voláš
sirény otiskly se na zdech
a roztrhaný snář
nezná mě.
Příliš rozespalý
ty ho nevnímáš.
Pláčeš ale víš ...
víš to lásko ...
Publikoval(a):
Marcone, 7.11.2011