Hledání
Hledání
Anotace: o hledání na špatných stranách, sobectví a jeho hodnotách
.
Hledáme ráje
sobectvím stavěné
Však rozletí se na střepy
jak rajče dusíkem zmražené
když spojenectví odvěká
Boha a člověka
přetneme
Jsme ještě tady
ale jednou nohou kdesi
a v hledání bez adresy –
- úzkost, že najdeme
.
Publikoval(a):
René Vulkán, 7.11.2011