Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Nepřišlo k Tobě Květí naše kotě??Mně se ztratilo:-(((a taky se mnou psalo na klávesnici a byli jsme dva Culíci:-))
7.11.2011 21:50 | CULIKATÁ
Email:
Heslo: