Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

lidi tečou

lidi tečou

jakoby lidi
už dávno tekli
z vosku, fanděj
potlesku
trapnosti a nudě
a nepoznání,
seru na den díkuvzdání
myslim že
grilovanej
krocan

všechny
amíky
v píči
mám spoustu dojmů a vjemů
vše vyjádřit
nejde
je to jako když
člověk škytá
ale nechce
Publikoval(a): humus, 7.11.2011
Přečteno (76x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Chudák, Lagedama, la loba

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti