Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

DO SMRTI VŠUDE PRVNÍ . .

DO SMRTI VŠUDE PRVNÍ . .

Existují bary jen pro jednoho hosta
takové kde jeden je maximální možné množství
jen voňavá obsluha a já
k pití jen jedinečnost a z ní kocovina
placení náhodné - spíše žádné
důvody k opilostem pádné
otevírací doba riskantní
odpočinek v opřenejch loktech
takovej barovej strečing
odcházím pak nalitej jedinečností
pohlazenej komfortem servisu
bohatý na nezkreslené zkušenosti
a sobě vznešený odcházím
do jedinečných ulic města
to aby mě bylo všude plno . . .
Publikoval(a): Vain Lust, 6.11.2011
Přečteno (35x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, la loba

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti