Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

KOLÁŽ

KOLÁŽ

roztrhala svět na cucky
nalepila z nich koláž
jen tak pátý přes devátý
pak uvěřil i Tomáš
že nezaplatil účty její lásky
na jeho duši oranžový pásky
přišla na planý sliby exekuce

a u ni dobrý – evoluce -
má zelenou a zelená jí sluší
a za rohem čeká možná ten s kuší
vybráto zahraje si tětiva
a já se za čas podívám
na aukci lásky
jestli se náhodou zas nedraží
některá z jejich koláží
Publikoval(a): Elisha, 6.11.2011
Přečteno (55x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: enigman, labuť, rezina, CULIKATÁ, la loba

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti