Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nejkrásnější cit

Nejkrásnější cit

pospach Básně » o Lásce

Anotace: láska někdy bolí, ale vždycky potěší...

Sám jsem byl,
a sám jsem stále,
kéž bych žil,
svůj život dále,
obklopen jen čistou láskou,
a ne jen lásku dávat,
žít život se svou vysněnou kráskou,
každé ráno vedle ní vstávat.

Však život není vždycky tak,
jak přesně by jsme ho mít chtěli,
napaměti musíme však,
mít to o čem jsme kdy sněli,
i když uskutečnit tyto sny,
není nikdy lehké,
zvlášť ne v tyto temné dny,
kdy city jsou moc křehké.

různých citů je snad sto,
však jen bez jednoho zít se nedá,
a ten cit je přesně to,
proč každý člověk někoho hledá,
člověk který v lásku věří,
má s láskou hodně starostí,
však pokud se s tou láskou svěří,
prožije život plný radostí.

Takto to však vždycky není,
a láska vždy nekončí šťastně,
někdy se v nenávist změní,
či v zlomené srdce,snadně,
avšak kažý risk se musí zkusit,
i když není výhra jasná,
a zkusit každý bude musit,
jestli je jeho láska šťastná.
Publikoval(a): pospach, 6.11.2011
Přečteno (352x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: CULIKATÁ, kavec

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 11:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti