ZUŠLECHTĚNÍ UTRPENÍM.
ZUŠLECHTĚNÍ UTRPENÍM.
Anotace: ...bosé nohy v kamení a touha co se nezmění...
VOLNÍ
SVÁZANÍ
do příběhu lásky nezvaní
Jen kořeny stromů
připomínají nám cesty domů
Plachtíme v korunách
jako na vlnách
Každý zvlášt a sám
zášt má pro nás plán
a jed je náš Pán
Proto jsi poustevník
a já kmenová buňka
co si žalem kuňká...,,
Publikoval(a):
Lavander, 3.11.2011