Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

v šlépějích modrého barvínku

v šlépějích modrého barvínku

střelkyně1 Básně » o Lásce

Anotace: děkuji za inspiraci pane Flauberte

*

myslíte na lásku s jinýma
a přitom jste lékařova žena
havraní vlasy se setměním po stehna rozhozena
se svítáním cudně v drdůlek zapletena
ve vašich očích je barva moře uložena
když sníte o velké lásce ve svém altánku
pak zahradní brankou utíkáte za jinýma
v šustivém hedvábném plášti utajena
šlapete po kobercích modrého barvínku
vášnivým milováním jste nato ukojena

u večeře ctnostná
jak milující žena
na pohlazení čeká nejenom vaše fena
poté berete do rukou výšivky
nehtami jak bílé mandličky
vyšíváte své monogramy E.B.
ve svitu petrolejové lampičky
do krbu koukáte myslíte na své milence
duševní nemoci jsou vaše parketa
tak jako z románu od pana Flauberta

*

...,,madam!"...to nikam nevede
nakonec budete otrávena
a když usnou i červánky
tak na vašem hrobě
bude výt leda ta vaše fena...

*
Publikoval(a): střelkyně1, 3.11.2011
Přečteno (603x)
Tipy (53) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikiD, dlouhejkour, hsaen, karel.sp, Lilien, Josef Kvičera, Maryje..., Danger, James Libustka, Bambul.ka
ikonkaKomentáře (14)
ikonkaDoporučit  (1x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti