Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Neschopnost

Neschopnost

Averzus Básně » Smutné

Anotace: Marná snaha...

Studená dlažba - krvavá tvář
špinavý a pochroumán sedím u zdi sám
šedé světlo a temná zář
o svůj vzhled se již dávno nestarám.

Prach mě dusí - deprese sžírá
přátelství to vždy pouhou iluzí bylo
blázen je ten - kdo se silnějším vzpírá
kdybych zmizel nic by po mně nezbylo.

Ještě však naděje zde přežívá
ta co v kresbách a temných skorobásních je
i toto neumění mě pohřbívá zaživa
dosud nic neumím - ve všem mě někdo zakryje.

Stále střádám střípky bytí svého
nemluvím - jen hledím skrz
vidím v nich jen člověka neschopného
úspěch - toť nedobytná tvrz.
Publikoval(a): Averzus, 2.11.2011
Přečteno (138x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ZENITZERO666, Maryje..., enigman, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti