Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chci u toho být. ^^

Chci u toho být. ^^

Raven-san Básně » o Lidech

Anotace: Mít rád stačí

Ráda bych plnila přání,
lidem, co proklínaj den.
Chci být člověk co chrání,
lidi, co žijou svůj sen.

Jo, jak ráda bych pomohla.

Chci básní potěšit smutek,
co člověka školí.
V poezii pak podávat lék,
když i úsměv bolí.

Jo, jak ráda bych pomohla.

A chci držet srdce, když se láme,
možná být u toho až bude pád.
Držet svět za ruku a říct: ,,To se zvládne."
Třeba nemusíš milovat, ale mít prostě rád.

Jo, těď vím, že jsem pomohla.
Publikoval(a): Raven-san, 2.11.2011
Přečteno (222x)
Tipy (22) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Huhlinka, René Vulkán, la loba, rezina, střelkyně1, Sonja la Rosa, Květka Š., koala-pancake, Andy86

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 02:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti