Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

VELKÁ TĚLA VÍCE MILUJÍ . . .

VELKÁ TĚLA VÍCE MILUJÍ . . .

Proč tlustý nepáchaj sebevraždy
milujou se stejnou rovností
kterou milují své blízké?
nikdo nikdy nevytesal tlustej totem
myslím vyžranej nad možnej objem
Venuše z Věstonic byla akorát
co ty jejich vnitřky
každej nerv přelejzá zeď
dřina jak když drží fena
fouká vítr a příjemně mi chladí
kulky v šortkách
válely se v rose z kundy
osmnáct stupňů venku
pulzuju chodníkem
cpu do sebe krušky v plechu
řidiči mlsají na volantech
jedou nejdou
získají čas a v chodce přejdou
pak se taky napijou
do roka stanu se tlustým
budu milovat svět a sebe více
pochod nervů v těle zažije dřinu
zvětším tudíž svůj stín
a tím vším pak pochopím . . .
Publikoval(a): Vain Lust, 2.11.2011
Přečteno (61x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: E.T.Jane, la loba

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti