Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jako led

Jako led

SrdceNaDlani Básně » Smutné

Anotace: Když nejde o NI,srdce mi nepracuje tak,jako když jde o NI

Z reality je tu útěk
snu se dotknout zkouším
pochybnost ta živí smutek
to není po čem toužím.

Nutím slunce svítit v noci
a sám vím že to nejde
láska neliší se od nemoci
je šance že to přejde.

Je to vlastně jak mít vše
a nevážit si toho stavu
i sama pravda někdy lže
když nahradí srdce hlavu.

To realita je ten sen
ale procítit ji nesvedu
jsem jak v ráji uvězněn
a mám své srdce u ledu.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 1.11.2011
Přečteno (195x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: FallenAngel, rezina, Martin Havlíček, Andy86, Rezervé, la loba, Kett, Raven-san

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 13:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti