Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nekřič a bojuj

Nekřič a bojuj

only-me Básně » o Životě

Anotace: Dlouho sem nic nenapsala a hned zkouším experimentovat... no takhle to dopadlo ^.^ *doufá, že se to aspoň trochu podobá básničce*

Za kopcem se tulí mraky,
počkej, dokud neuvidíš draky,

schyluje se k boji.

Vyber nejlepší zbraně, co máš
teď je čas ukázat svou kuráž

-vystoupit v plné zbroji.

Zachraň krále, získáš princeznu
nepřemýšlej, neb poznámky o cynismu

nikde nepotřebují.

Utíkej, ukaž své emoce zuřivé,
dřív než někdo zjistí, jak je laciné

umřít v královském kroji.
Publikoval(a): only-me, 1.11.2011
Přečteno (125x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bad Monkey, Petr Malý, rezina, koala-pancake, Rezervé, Lugilla, Raven-san

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti