Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sen

Sen

janca87 Básně » o Lásce

Anotace: Prostě se mi o něm pořád zdá...

Na zavřené oči snáší se tma,
lehce jak polibek
o němž se ti zdá...

Konečně spíš
svět kolem nevnímáš
jen o NĚM sníš...

ON srdce ti na tisíc kousků zlomil
teď ho máš u sebe
byl to jen omyl?

Něžně tě po celém těle hladí
cítíš jeho doteky
stále tě z toho příjemně mrazí.

Chceš mu toho hodně říct
však šanci ti nedá
a tvoje ústa lačně hledá.

Nemůžeš z něho spustit oči
svět se s tebou pootočí.

Přichází ráno a s ním probuzení
jenže ON vedle tebe není...

... propukáš v pláč.
Publikoval(a): janca87, 1.11.2011
Přečteno (240x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: SrdceNaDlani, Raven-san, donifan

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 22:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti