Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
pěkné ^-^ (jen prosím domněnka, pomněnka se píše mne a háček nad t - ť a ne tˇ, jsou to jen detaily, já jen že nemá cenu to mít s chybama)
4.11.2011 22:12 | koala-pancake
Email:
Heslo: