Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

SOBĚ BOHEM . . .

SOBĚ BOHEM . . .

Dnes zakopávám s větší lehkostí

dělník z východu sleduje ten pochod

dlaně před prasknutím v totálním suchu

jak hladí lásku stavby

co omítka, ta milenka, jenž pokrm mu hradí

tak klidný a smířený v oku

sval a šlachy v zaslouženém odpočinku

fixuji si ten obraz, co trval pár vteřin

třeba též pocítím

až ulehne do propůjčených peřin?
Publikoval(a): Vain Lust, 1.11.2011
Přečteno (54x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Raven-san, la loba, Lugilla

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti