Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

LIDSKÉ OHYBÁNÍ . . .

LIDSKÉ OHYBÁNÍ . . .

Bič duchovního v "prásk" poloze
lidstvo v zádech ohnuté
na talíři knedlíky kynuté
zlaté hovno na obloze
kdo má řešení . . ?
proti strachu věšení
rande napříč rovnoběžné
s latí v zádech
bič "prááásk . ."!!
a nádech . . .
zbědované předměty
ohybání planety
rozumím jako jediný
rodokmeny na špičkách nosů
znají pouze luku osu
trhani a barbaři
kdo knedlíky povaří
smetanu do kávy
nechť zas chutě vypráví
blahobyt v bosé sekané
i když na ni nemáme
prostoduchá partnerství
rovina ojektu nula
bláta na botách
a tak se neobula
civilizace ve službách biče
práská mlátí, co ti svatí?
strkaj hlavu do obruče!!
Publikoval(a): Vain Lust, 31.10.2011
Přečteno (61x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Engliš, la loba

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti