Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

OD LESA DO SEBE . .

OD LESA DO SEBE . .

Proti slunci okem
perleť řas
jenž oko krášlí
špice smrků a borovic
nahoře Bůh
dole Já
kdo je Víc
Finsko nebo Egypt
v oblohách
není rozdílu
tváře lidské
kované na míru
životy hmyzích obyvatel
dámské menstruace
v rytmu hudby
do stromu datel
klove a píchá
brnění stromu
křídla rozevřená
návraty domů
altány vyhaslé
u konce grilovačky
pohřby mrtvých
falešné plačky
líce rudé
od lidských pranic
pamatuj příteli
nic není na nic
bystrosti slepýšů
založení základu na snech
píšu a nepíšu
nechej mě darovat
dát nech dech dát
lásku přátelství
hlazení soulože
výlety k poznání
v kostelech pokání
syrovost povahy
vážení nadváhy
dostatek nadsázky
potravu otázky . .
Publikoval(a): Vain Lust, 31.10.2011
Přečteno (98x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Engliš, René Vulkán, la loba

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti