Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ONY POPRVÉ - JÁ POKAŽDÉ . .

ONY POPRVÉ - JÁ POKAŽDÉ . .

Spal jsem s děvčaty
a jejich menstruacemi
do mých chvil chudé té možnosti
vstřícnosti rozkoší
vypasené v bombardování
bez koupelí i v nich
nakročen a nastoupen
opratě ohryzávám
jízda v krvi
na sestrách
potem politých
poprvé ve vlastní krvi
na protistraně slza studu
také ale radosti
taky kvůli ženám krvácím
tak jakýpak starosti . . ..
Publikoval(a): Vain Lust, 30.10.2011
Přečteno (73x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, E.T.Jane

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti