Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

PIVNÍ HARMONIE . .

PIVNÍ HARMONIE . .

Její oko mě jednoznačně vnímá
rovnání svršků, v hlase rozpětí
miluje né běžný tvar
moje chtění netuší
pivní šermířská harmonie
osud sloužící pro zmar
její nádhera a projev
proměním se v klíč a zámek
naklíčím a vymknu se
společně pak zreznem
Mušketýrem či Březnem . . .
Publikoval(a): Vain Lust, 30.10.2011
Přečteno (59x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, la loba

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti