Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pomatení

Pomatení

Aniel Básně » ?nezařazené?

Anotace: Pomatení

Ladný pohyb plamínku
Co na svíčce tančí
Stín sošky z kamínku
Je poněkud vláčný

Kouř z dýmky stoupá
Barvy splývají do jedné
Otázka hloupá
Je noc, či poledne?
Publikoval(a): Aniel, 30.10.2011
Přečteno (65x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Charibeja, E.T.Jane, la loba, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti