Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Další zklamání

Další zklamání

blackhenry Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Nevím co k tomu říct.....

Proč člověk ubližuje těm, které má rád,
je to špatná vlastnost nebo osud snad?
Proč vždy zničím všechno, co mám,
je to tak lepší, že mám být sám?
Proč ublížil jsem Tobě, když jsem o Tebe stál,
jsem hlupák a teď abych se bál.
Bojím se toho, že jsem ztratil mnohem víc,
bojím se tak, že to nedokážu ani říct.
Bojím se sebe, chci utéct od svého života,
bojím se ztráty, co když to byla ta?
Ta, které jsem chtěl štěstí své dát,
ta, kterou jsem začínal mít rád.
Publikoval(a): blackhenry, 30.10.2011
Přečteno (282x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: E.T.Jane

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti