Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chyby

Chyby

blackhenry Básně » o Životě

Anotace: Chyby provází celý náš život.....

Lidé dělají chyby a za chybí se platí,
ty chyby někdy jiným plány zhatí.
Lidé dělají chyby a z chyb se učí,
ty chyby ale někdy ostatní mučí.
Lidé dělají chyby a chtějí zpět,
ty chyby někdy nepoznají hned.
Lidé dělají chyby a neví jak dál,
ty chyby někdy jsou tím, čeho ses bál.
Lidé dělají chyby a ty nezmizí,
ty chyby někdy zraňují blízké i cizí.
Lidé dělají chyby, ale já už chci klid,
ty chyby někdy, né nikdy už nechci mít.
Publikoval(a): blackhenry, 30.10.2011
Přečteno (146x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lindos

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti