Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Skrze hlubokou lásku

Skrze hlubokou lásku

Nutter Básně » o Lásce

Anotace: Z doby mého nejkrásnějšího poblouznění

Ležím pod stromem,o tobě sním.
Jak sladké půlměsíčky ty máš,
sama je však neochutnáš.

Ňadra tvá vynikají a své perličky mi schovávají.
Boky tvé,jenž mne sváději,
zpívají tu píseň svou,zpívají a nepřestanou,
do dály mne ponesou.

Představuji si tvůj roztomilý smích,
co roztaje všechen napadený sníh.
Kéž mohu hladit pozadí tvé lehce obnažené.
Dvě půlky co jeden celek tvoří,dvě zrnka rozsypaná na nádvoří,dva kmínky,které polévku mi ochutí.

Nožičky tvé.Jak krásně se hladí,
pospolu jsou jako dva kluzcí hadi.
Ruce tvé,ja rád se jich dotýkám,
jsou jako kupa peří,do které já pravidelně uléhám.

Miluji ty zařivé oči,
které se vyrovnají večernímu nebi.
Avšak nejdrahší je tvé milující srdce,
které si vybralo právě mne!
Publikoval(a): Nutter, 30.10.2011
Přečteno (159x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti