Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

EGO

EGO

ZENITZERO666 Básně » o Lidech

Anotace: Zahoďte svý ega, nebo se z toho zblázníte...

Mám svoje chyby
za který se stidm,
mám 13ctou komnatu
kterou jen já vidim.

Hafo špatnejch vlastností
který nenávidim,
se svým egem sebe středním
do kouta se klidim.

Já, stín a moje ego
co by svatá trojice,
zmizet jedna z těhlech věcí
zůstane jen dvojice.

Nečekanej nálet
jako tenkrát v září,
stín velkého utrpení
zračí se mi v tváři.

Já a moje ego
na hrob vrhlo stín,
16 čísel na kameni
ze života splín.

Vezmu to co nenávidim
zabiju to v sobě,
všechny špatný vlastnosti
pohřbím v mělkym hrobě.

Padá ego střemhlav dolů
rovnou do hlubiny,
jejíž dno je v nedohlednu
jako pocit viny.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 29.10.2011
Přečteno (131x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, Andy86, E.T.Jane, koala-pancake, la loba, Martin Havlíček
ikonkaKomentáře (15)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 10:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti