Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

NEVIDITELNÝ ÚDER

NEVIDITELNÝ ÚDER

Slyšíte to kladivo jak tepe buší lechtá zraňuje

milujeme ho leštíme mu úderník do blýskání

automatické pády do těl a myšlenek bohů v nás

nekonečnou věčností tupě do placatosti rovná

ploští nás jak nejt musím tady bejt vydržet

topůrko pevné samozřejmostí krušně vzdušné

nápřahy a levitace dřevo kov a plastičnost

modernizace v technologiích nic nezmění

kopírujeme se navzájem úderník a pronájem

drtí prsty dlaní odevzdaně tmelí skutečnosti

nekřičí nepláče zvučí život nás žít učí . . .
Publikoval(a): Vain Lust, 27.10.2011
Přečteno (84x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: la loba

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti