Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Režim: Vypnuto . . .

Režim: Vypnuto . . .

Nákupy do lednic, do polic, víc a víc
nákupní koše s rozvrzanými koly
kovové, hladové, z drátěných tasemnic
chleby, mouky, masa, chlast, kila solí
regálové pocení komorních držgrešlí
lidičky zlobivý nebojácně kastrují
zbožíčko co poctivě prodavačky nastrojí
kasy štěbetají svoje zisky
ceny poklidně táhnou tučný prdele
klaní se v letácích, jak prej jsou nízký
platby hotovostní
tringelt navíc do kapes pokladen
přístup moderní, plať kartou vole
nebudeš okraden
každodenní rekreace plašící stres
výlety do jícnů, obří sex slinivek
stoly, příbory, ohně, vůně, ke žrádlu láska
klíčů cinkání, kapitalismus, u zadků role
prdel v porcelán vpadlá, zahrada rajská . . .
Publikoval(a): Vain Lust, 27.10.2011
Přečteno (54x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti