Sbírání slov
Sbírání slov
.
sbíral jsem slova
jak na uvláčeném poli
nedaleko Dyje
nedomykavá, neohebná
zdála se
sbíral, zahazoval a ta pravá
bála se
že si jich nevšimnu
a vyhodím je
sbíral a myslel že nasbíral
a bylo jich míň než na A4
na listu sotva
pampeliščí chmýří
.
Publikoval(a):
René Vulkán, 27.10.2011