Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

GRATULUJU . . .

GRATULUJU . . .

Pijte svoje zbraně
obědvejte kvéry
někdo je kouří
jezděte tankem na rande
palte pohledy do bouří
bojujte bosí
sledujte kulku kam jde
do piček - do srdcí
klonujte mírové možnosti
přes ploty nutností
grilujte letní revolvery
slyšte hudby ticha
važte obdivem
vytrvalost mnicha
když se mydlíte
vypínejte sprchu
ve válce bydlíte
mydlete to z vrchu
bublinou střílíte
mýdlově myslíte...
Publikoval(a): Vain Lust, 26.10.2011
Přečteno (51x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, la loba

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti