Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

TUŠIL JSEM TU CHATRNOST . . .

TUŠIL JSEM TU CHATRNOST . . .

Visí vánkem čištěná

stropní svítidla restaurací

tisíce cigaret narýsovalo jim tváře

klimatizace nutí světlo plout

za tepla mrtvé hlavy kout

věk lustrů klidem a odpočinkem sní

lesk záře se spánkem odezní

volnou zábavou obklopeni

partnerka prznit se nechá slovním strečinkem

jakéhosi vola

tančí, vrtí zadkem, baví se

nalitý jsem zpola

posluchárna mění se v neřest

je vražedně diskontová

slevě prase neodolá

vtisknut chudým duším byl hormon

a tak vytesej znamení

„Šukání a Páření“
Publikoval(a): Vain Lust, 26.10.2011
Přečteno (43x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti