Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Všední den

Všední den

Aniel Básně » ?nezařazené?

Anotace: Pořád ty samé problémy Všechny dny jsou tak stejné

Už mě to nebaví
Zažívat dežaví
Potřebuju změnit místo
Měl bych už odejít
Zapomenout tohle město
Víc už se nevrátit

Prostě skočit do tmy
Putovat sám dny a dny
Nechat se stáhnout proudem
Nechat se tmou, pohltit

Být jen svým poutníkem
Svého života král
Putovat rok za rockem
To bych si přál
Publikoval(a): Aniel, 26.10.2011
Přečteno (69x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Jin&Jang, Charibeja, Martin Havlíček, la loba, Lugilla

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti