Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kouzelné zrcadlo

Kouzelné zrcadlo

P.Believer Básně » o Životě

Anotace: ...nic nového....

Pověz mi, zrcadlo, co v budoucnu mne čeká?
Však jeho odpověď jen stěží mne leká.
Opět vidím jen obraz samoty.
Tu bezednou náruč prázdné temnoty.

Děkuji ti, zrcadlo, za tvou upřímnost,
bolesti a zklamání zažil jsem už dost.
Od známého obrazu tiše se odvracím,
v tichou šeď samoty opět se navracím.
Publikoval(a): P.Believer, 26.10.2011
Přečteno (143x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Charibeja, Andy86

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 07:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti