Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

JASNÁ CHVILKA

JASNÁ CHVILKA

Vain Lust Básně » ostatní ...

Anotace: Co je to za nesmysl "Stručnej popis?" Ten potřebuje snad jen domácí spotřebič před prvním užíváním . . No nic . . .

Musím být větší taktik
plánovat, časovat, plnit
a zametat stopy
zvlášť, když mám ty nové boty
trny v otázkách bodat zpět
do odpovědí
pomocný servis žití
náhody a štěstí
tam ten servis patří
rozepnutý v žíle
kombinuji zipy
suchý spolu s jezdcem
nádechem vyvěrám z pouzdra
i ten pes co ve mně brouzdá
vytekl současně s krví
zmáčenej krevním palivem
podobá se u patníku čubce
vojeté štěstím a náhodami
slunce se vkousává do srsti prudce
výmluvně čumí mi do vlhkejch očí
nechce být zaslouženě nakopán
provinile do klubka se stočí
taktizuje, plánuje, časuje a plní
koukám na to prosbení čokla
houpu se v novejch botách
jsem odkrvenej, lehčí a blednu
jsem najednou tak sám
tak toho černýho vola zvednu
rozepnutou žílou nasoukám ho zpátky
žhne jako zamilované srdce
moje srdce, moje krev, všechny pátky
v pátcích chlast, ženský, já a on
básně datlované v telefon
bez něj jsem nula
co měla jasnou chvilku v době
kdy na palubě jasné chvíle
zůstal jsem samotný
vedly mě hlouposti nahodilé
osoba má
černej pes
co ve mně zase běhá
to díky němu sebou jsem
a dozrálý v poznání
že černou nosí něha
Publikoval(a): Vain Lust, 25.10.2011
Přečteno (98x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 00:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti