Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přestože

Přestože

Sedmnáctka Básně » o Přátelství

Anotace: Pro mého dobrého kamaráda

I když jsou moje nehty někdy tyrkysové
a moje představy o životě značně snové
přestože poslouchám písničky z devadesátek
a vážně netuším, kdy máš svátek...

A když se soustředím, strašně špulím pusu
a nadávám na lidi bez špetky vkusu
a pak si klidně koupím žluté sako
- vím, jsem v podstatě nedospělé pako...

Přestože o lásce nemám nejmenší ponětí
a když zpívám, neumím skrývat dojetí
a zuby si zásadně čistím v obýváku
a zamilovávám se do filmových darebáků...

I když jsem v opilosti hrozně ubrečená
a bojím se před někým ukázat vysvlečená
přestože když se směju, mám upíří špičáky
a jsem v rozpacích, kdykoli hrajou ploužáky...

Přes to všechno doufám, že mě máš aspoň trochu rád
i když tuším, že ty nechceš být víc než kamarád
Takže abych to skončila pro změnu vesele:
Stejně jsem moc ráda, že jsme přátelé!
Publikoval(a): Sedmnáctka, 24.10.2011
Přečteno (873x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Juliška, Kofi 123, koala-pancake, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti