Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pohádka o Šípkové Růžence

Pohádka o Šípkové Růžence

Radusshkaa Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: jinak pojatě pojatá ;)

Bledě bílá v bílém objetí,
jen oči, vlasy, tmavé,
zářívé a usmívající
Tě ujíšťují -
ani Kerberos či Hádes
neuvidí běs - mých očí.
Já žiji, vím pro koho...

Ať to jsi Ty,
nebo rodina,
Ať je to Ona,
nebo cizí menšina..

Kostra mizí - bojí se.
Čeho?
Mého odhodlání a ...
Tebe?:)
Publikoval(a): Radusshkaa, 24.10.2011
Přečteno (389x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Lugilla

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 21:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti