Dušičky
Dušičky
Anotace: aktuálně k období, aktuálně k rozpoložení
+
Pojďme v mlze
s drobnýn deštěm
naslouchat
co si všechno
náhrobní kameny
o nás šeptají
Pojďme se modlit
a s mrtvými si povídat
Třeba na to čekají
+
Publikoval(a):
René Vulkán, 24.10.2011