Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bouře

Bouře

Havran odlétá
Oblaka tmavnou
Vlny se zvedají
Rychle, pojď semnou

Žene se k nám zlá bouře
Musíme utíkat
Čas nám mezi prsty klouže
Pospěš...
Pospěš..

Kapky se tříští
Vítr se zvedá
Všechno to zničí
Má milá

Schováme se ve sklepení
Musíme to přečkat
Ta zlá bouře brzy zmizí
Neboj se...
Neboj, má milá
Publikoval(a): Aniel, 23.10.2011
Přečteno (80x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, andel.smrti, Martin Havlíček, Zasr. romantik, Charibeja, Kett, la loba

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti