Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzkaz

Vzkaz

Celkem rychle se vzdáváš svých snů
Ty hrdino
Rychle si to otočil a běžíš domů
Ty hrdino

Co před námi skrýváš
Čeho se tak bojíš
Noční můry míváš
Co v nich tedy vidíš

Věříme v tebe
Překonáš svůj strach
Najdi víru v sobě
Překroč smolný práh

Trpělivost přináší růže
Víra přenáší hory
Ikdyž zestárne tvá kůže
Uvnitř zůstaneš mladý
Publikoval(a): Aniel, 23.10.2011
Přečteno (112x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Toulavá, la loba

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti