Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Obraz

Obraz

Mlha podzimních lesů
Již brzy zde budou peřiny sněhu

Sám strom v dálce
Rozdílný od ostatních
Za ním průzračné nebe
Zářný měsíc

Stojí uprostřed pastviny
Vrány lítají nad ním
Čím je tak rozdílný
Od ostatních

Vlci na skálu pod ním chodí vít
Hvězdy jsou zde jasnější
Měsíčních vil tance třpyt
Harmonické splinutí
Publikoval(a): Aniel, 22.10.2011
Přečteno (65x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Martin Havlíček, la loba

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti