Mraky
Mraky
Anotace: hooodně stará báseň
Mraky ženou se
po obloze
mění tvar
to vítr divoký vítr
je žene
nenaleznou klid
Dívám se na ně
jak vítr všechno bere
mrakem bych chtěla být
plout nekonečnem oblohy
bez emocí
bez touhy...
Publikoval(a):
la loba, 21.10.2011