Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Změna literu – prvotní reakce

Změna literu – prvotní reakce

ZENITZERO666 Básně » ostatní ...

Anotace: Díky Bohu Paynovi za Básničky CZ :DDD

No ty vole

no já čumim

co to tady koníte??

Z básniček jste udělali

nepřehlednej blogýsek:-@

Kde jsou vzkazy?

Kde komenty?

No ty vole

no já čumim.

Kde to chytnout za koule?!!

Tomu teda nerozumim.

Anotace total v píči

začnu zase cinkat klíči.

Vim kdo koho sleduje.

Ale od koho mám typ?

Možnost vrznout si sem fotku

vypadá tak jako vtip.

A jak je to s odstavcema?

To si z nás snad střílíte.

Místo řádku nového

mám odstavce velkého:DDD

Navíc koukám

problém s časem

mám 23:05

za to vy koumáci máte

dávno druhej den.

psáno 20.10. 2011 23:05
Publikoval(a): ZENITZERO666, 20.10.2011
Přečteno (76x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Ružka, koala-pancake, Andy86, J's .., Zasr. romantik, Špáďa, la loba

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 09:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti