CESTA PRÁZDNA
CESTA PRÁZDNA
Anotace: Cesta prázdna po Tvém odchodu. Dezert v podobě zármutku.
,,...kráčím po schodech bolesti
s vědomím absolutní věrnosti
-SAMA-
Chtěla jsem se prát
a ne jedenkrát
Splihlá noční tíží
přemožena smutkem konce
co se plíží
Všechno je nic
a žití nenabízí víc
Prsty v dlaních vět
cizí je mi tenhle svět...,,
Publikoval(a):
Lavander, 20.10.2011