Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smrtka

Smrtka

Rád si hraju se smrtí
Jediná ona mi rozumí

Nevezme mě k sobě
Jen mi dá důvod žít
Vše co mi ukáže
Mě nutí snít

O co všechno přichází
Ve svém smutném údělu
Brát lidem životy
Protože je čas na změnu

Všichni se jí bojí
Snad z jediného důvodu
Z pouhého nevědomí
Co je protipolem k životu

Ona sama ve svém černém rouchu
Chycena ve spleti času
Jak pomoc ji mohu
Z jejího smutného údělu
Publikoval(a): Aniel, 20.10.2011
Přečteno (49x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Charibeja, la loba, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 18:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti