Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V opojení melancholie

V opojení melancholie

Aniel Básně » ?nezařazené?

Anotace: V opojení melancholie

V opojení melancholie
Tančíme se smrtí
Vědomi si vlastního konce
Naše životy jsou vyprahlý

Poslední úsvit
Magické noci
Cítíš ten pocit
Jsme blíže konci

Zbývá pár vteřin
Pak přijde změna
Smrt přišla z hlubin
Vtáhne nás do neznáma

V opojení melancholie
Tančíme se smrtí
Neschopni vzdoru a boje
S osudem smířený
Publikoval(a): Aniel, 20.10.2011
Přečteno (60x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Charibeja, J's .., la loba, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 18:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti