Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Stále na cestě

Stále na cestě

Aniel Básně » ?nezařazené?

Anotace: Stále na cestě

Od hvězdy k hvězdě
Znova a znova
Stále na cestě
Hledání domova

Hledajíc sám sebe
Nevidím do nebe
Kolik je možností
Tolik je omezení

Bloudící po světě
Od skály ke skále
Ztracen sám ve městě
Utíkám k přírodě

Týdny měsíce i roky
Na cestě dobrodružství
Stále skládat zkoušky
Nutné pro přežití


Převlíkat masku
Není tak snadný
Herec bez kostýmu
Uprostřed dění

Bez kulis scénáře i textu
Řídí se improvizací
Hledá pomocnou ruku
Lidé se zády obrací

Od hvězdy k hvězdě
Znova a znova
Stále na cestě
Hledání domova

Stále a stále ta stejná loď
Pluje skrz moře
do neznámých vod

Brázdí temnotou
Už nic nečeká
Brázdí temnotou
Už nic nehledá

Od hvězdy k hvězdě
Znova a znova
Publikoval(a): Aniel, 19.10.2011
Přečteno (62x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Charibeja, la loba

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 18:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti