Depky a realita
Depky a realita
Anotace: Něco do podzimní nálady...
Přebral jsem víc než-li jsem měl
nebylo to na zdraví,
realita svírá pevně
sen se těžko postaví.
Prázdnej život vyplňuju
ještě větší prázdnotou,
to nic málo co mi zbylo
vyplněno nicotou.
Vysoká zeď - veliký val
co mě dělí od mých snů,
možná jednou nadejde čas
kdy z těch představ procitnu.
Že mě pálí za co jinej
klidně by i život dal,
Africká vidina "ráje" - naše pevnost Evropská.
Zbouraný baráky - zabitý sny
půl života v práci
rozřezává dny.
Pohled do předu
halí černá tma,
budoucnost je mizivá
vzbouzí ve mě strach.
Roztrhám kalendář
rozbiju hodiny,
vzpoura proti vlastní duši
ční z lebeční spodiny.
Publikoval(a):
ZENITZERO666, 18.10.2011