Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ty nejsi ta co jsem měl rád

Ty nejsi ta co jsem měl rád

Jan Habik Básně » Láska ... zklamání

Anotace: nejsi ta kterou jsi byla

Co jsem ti udělal?
Vždy rád jsem si s tebou povídal
Všechno to pryč už je
Dobře vím že to nepřejde

Teď pro tebe nic neznamenám
Teď nevím co dělat mám
Bylas pro mě vše. . . Byl to jen sen?
Nevím jak to bylo . . . Zmatený jsem
Publikoval(a): Jan Habik, 18.10.2011
Přečteno (178x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: FallenAngel

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti