Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dobré ráno .

Dobré ráno .

UniQue_HaNy Básně » ?nezařazené?

Anotace: 18.10.2011 http://www.youtube.com/watch?v=jHTaVWP2heM

[ 4:35 ?? ]


Vřelý máj pokrývá mé
tělo .
Tóny melodického deště
zazní v pět .
Jedním víčkem pohlédnu
do života .
Naplno i druhým .
Opět snívám o paprscích
štěstí .
Kotníky navléknu do
ponožek tečkovaných .
Sebe zahalím omamnou
přikrývkou .
Zasednu před balkonem
a skrz sklo hledím .
Antidepresiva by mne
nezbavili smutku .
Pochutnám šálek čaje
ranních slz .
Dnes je uvařen mírně
zahořkle .
A intenzivně chladně .
Poslechnu neohraný
americký lovesong .
Kategorie 'sad' .
Minulost přezpívává
srdcovku mou .
V myšlenkách začínají
první slova .
ref.
" if the love's not
meant to be,
if the heart's not
ready to open,
if the naked i
won't see,
it's broken . . . "
Pohybuji se
rytmicky v sedě .
Skladba pomalu dohrává
poslední noty .
Kráčím špičky chodidel
k oblaku mého nebe .
S lehkým úsměvem
se zaculím .
Oka přihmouřím .
Temnotu duhově
zbarvuje svit štěstí .
Vřelý máj pokrývá
nejen mé tělo .
Opět, jinak neboť
smyslněji .
Dobré ráno .
Publikoval(a): UniQue_HaNy, 18.10.2011
Přečteno (187x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koala-pancake, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti